prototype 1
Het principe:
er liggen verschillende scheppers onderaan de bodem.Aan de lipjes bovenaan kan je herkennen welk formaat de schepper heeft.
Je kan kiezen voor de lasagne er - in 1 geheel uit te halen.
- de 2 helften eruit te halen.
- in kwartjes eruit te scheppen.
De bedoeling is dat de lasagne van in het begin al in stukken is gesneden.
Prototype 2
Het principe:
*zijkant schuin afgesneden
*bodem geperforeerd
*beschermende strip
*bakje met bakpapier --> blijft iet plakken
*bakje open trekken --> lasagne van onder vrij
*blijft plakken op het bord --> trek de bodem verder open.
*Lasagne volledig op het bord
In de bodem van het aluminium bakje zijn er kleine gaatjes geperforeerd zodat het makkelijk zou loskomen.
Er is een strip geplaatst aan de gaatjes zodat er voor gebruik niets door de gaatjes zou lopen. Deze strip je dan los wanneer de lasagne uit het bakje moet.
TEST
strip gaat er gemakkelijk af
bakje versterkt aan de zijkanten
Gaat nog steeds niet zeer vlot
Conclusie:Gaat nog steeds niet zeer vlot
Niet zo goed systeem. Het bakje is te soepel en vormt mee.
Misschien kan het bakje in sterk PP-materiaal en aan de onderkant een plastiek die eraf getrokken kan worden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten