donderdag 3 november 2011

Volledig concept


1 Materiaal
Ik heb gekozen voor pressware trays omdat ze heel  wat voordelen hebben.
Belangrijk is hier ook dat er een print kan op gezet worden.
Op de print van je de nodige informatie + instructie hoe je de verpakking moet hanteren.

2:Het lipje 


















De lasagne wordt op dezelfde manier als voorheen afgeschermd. Dit gebeurt met een afsluitbare film die wordt vast gesmolten aan de randen.  Zo ben je zeker van de versheid van het product.
Er is een uitsparing voorzien in het bakje zodat het lipje op die plaats niet te sterk vast plakt. Het lipje is ook iets groter waardoor je het direct vast kan nemen en duidelijk te herkennen is.


3:  Het schepsysteem


















De gebruiksaanwijzing komt op het pressware tray terecht. Voor de hele lasagne eruit te halen, neem je de grote schep op en duw je de lasagne met het kleine schepje op een bord. Wil je maar de helft, dan trek je de kleine schepper naar omhoog. Daarvoor moet de lasagne al op voorhand in de fabriek in stukken gesneden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten